Miksi Sorbact®?

Aivan kuin tavallinen laastari tai sidos. Mutta kuitenkin täysin ainutlaatuinen.

Sorbact® toimii samalla tavalla kuin tavallinen laastari tai sidos. Sen bakteereja sitovat ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin täysin ainutlaatuisen. Sorbact®-pinta hyödyntää täysin luonnollista prosessia, joka sitoo bakteereja. Tämä tekee Sorbact®-sidoksesta erityisen sopivan tilanteisiin, joissa haavan tulehdusriski on lisääntynyt.

Näin se toimii

Kun olet kiinnittänyt Sorbact®-sidoksen haavan päälle ja sen ainutlaatuinen pinta on haavan pintaa vasten, käynnistyy prosessi, jossa bakteerit ja sienet tarttuvat sidoksen pintaan.

Bakteerit tarttuvat pintaan
Haavassa olevat bakteerit ja sienet tarttuvat Sorbact®-pintaan. Haavan paraneminen helpottuu ja tulehdusriski pienenee, kun bakteerit ja sienet vähenevät haavasta.

Bakteerit seuraavat mukana, kun sidos vaihdetaan
Sidoksen vaihdossa poistuvat mikro-organismit eli bakteerit ja sienet, jotka ovat tarttuneet erityiseen Sorbact®-pintaan. Täysin luonnollisesti, päästämättä mitään kemiallisesti aktiivisia aineita haavaan.

Milloin Sorbact®-sidosta tulee käyttää?

Sorbact®-valikoimassa on haavanhoitotuotteita, joiden avulla hoidat erilaisia ja erikokoisia haavoja. Sorbact®-laastareita ja -sidoksia on saatavana eri kokoja ja versioita. Niitä on hyvä olla kodin lääkekaapissa tai mukaan matkalla tai urheilutreenilaukussa.

Kenelle Sorbact® sopii?

Sorbact® sopii kaikenikäisille. Sen tulehduksia ehkäisevät ominaisuudet perustuvat täysin luonnolliseen prosessiin, joka ei päästä mitään kemiallisesti aktiivisia aineita haavaan. Se sopii hyvin myös lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville.